Захар Беркут худ фiльм #953



Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут















*ежисерами проекту стали Ахтем Сейтаблаєв і Джон Вінн. Якщо перший відомий по роботах "Хайтарма" (2012), "Кіборги" (2017), то в активі другого немає відомого кіно.

Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Ось ці самі «голлівудські стандарти» «Захара Беркута», буває, даються взнаки. Було проведено кілька експедицій в Карпати, до консультацій залучені спеціалісти з історії та музейні працівники. Й тепер маленьке село Тухля на чолі із Захаром Беркутом буде протистояти Бурунді із його ордою та Тугару Вовку із його дружиною. Всі інші екшн-сцени настільки ж цікаво дивитися, як заглядати у бетономішалку чи пральну машину під час роботи. Для хорошого фільму часто достатньо одного-двох сильних акторів та стільки ж – сильних персонажів. *ежисери Ахтем Сеітаблаєв, Джон Вінн, Україна-США, 2019 рік. Із «Захаром Беркутом», на жаль, все навпаки: ти розумієш, чому майже кожен кадр фільму одразу забувається. Патрік, класичний приклад актора однієї ролі, термінатора Т-1000 із фільму Джеймса Кемерона «Термінатор 2», звісно, тут не є головним героєм.

Ми розмістили по лісу скай-панелі та гелієві кулі, що давали в диму легку глибину, створювали нуарну атмосферу", - розповів про особливості роботи вночі оператор Юрій Король. В нашій стрічці дуже багато так званих екшен-сцен, тому така співпраця майже на рівні інтуїції з камерою — це дуже важливо”, – підкреслив Сеітаблаєв. Якби не зрада Тугара Вовка, жителі Карпат мали б набагато більше шансів на перемогу у нерівній боротьбі з монголами, а так – все закінчилося типово для української історії: трагічно і не без смертей. “Це боротьба за власну домівку, за власну батьківщину, за власне кохання, за те, що ти здатен відстоювати, за що ти здатен загинути… Це прагнення відстоювати власний спосіб життя. Зіграла акторка добре, проте її типаж і «підтягнуте» обличчя ніяк не вписувалось в карпатську автентичність 13 століття… і ця «інакшість», на жаль, відчувалась так гостро, аж «муляла» око. "Я люблю історію.

Елементарна розкладка, поділ на свого і чужого. У центрі історії – Максим (Алекс МакНіколл), молодший син Захара Беркута. Навіть шляхетний вчинок Тугара Вовка не справляє особливого враження, немає сили ефекту! Ну, або поплакав монгол над тілом мертвого сина, і що? Все одно всі монголи – вбивці, а всі тухольці – святі ягнята! Все одно всі монголи – вбивці, а всі тухольці – невинні ягнята! У цьому і проблема: «Захар Беркут» пропонує глядачеві банальні, заїжджені голлівудські істини категорії «В». У команді проекту: режисер Ахтем Сеітаблаєв, співрежисер Джон Вінн, автори сценарію Ярослав Войцешек, *ічард *онат, оператор Юрій Король, художник-постановник Владислав Одуденко, художниця по костюмах Антоніна Белінська. Та у Захара Беркута (*оберт Патрік) є свій план як цьому протистояти. А там і сюжетний поворот: Тугар Вовк виявляється натуральним зрадником, він дружить з ворогом, тож тухольцям доводиться самотужки боротися за волю і незалежність.

Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога», — йдеться в синопсисі фільму.

*елевантні слова: Захар Беркут фiльм скачати торрент Захар Беркут 2019 дивитися онлайн кіно х ф Захар Беркут Захар Беркут торрент Захар Беркут фiльм дивитися Захар Беркут фiльм и 2019 дивитися онлайн фiльм Захар Беркут дивитися онлайн в хорошій якості Захар Беркут дивитися онлайн 2019 Захар Беркут трейлер російською Захар Беркут 2019 дивитися онлайн фiльм hd Захар Беркут 2019 дивитися фiльм Захар Беркут в hd якості Захар Беркут дивитися онлайн в хорошій якості

Хіти прокату: ???????? ?i??? ???? ?????? (?? ??????????? ????? ????) ? hd ?????? #474 https://shipsuperintendent.net/smf/i...=22855.new#new http://gbx.su/index.php?topic=23651.new#new http://cosmosgaming.co.uk/showthread...29622#pid29622 https://sqrible.com/showthread.php?t...57979#pid57979 http://www.triadbattle.com/forum/vie...p?f=1&t=126758 http://lineage2ez.com/forum/index.ph...comment-130926



























































































































.